Tuesday, September 7, 2010

Akibat online smpai pepagi butaaa ,

Assaaa- laaaaaa- mu- alaaaaaai- kum .

Psssst , harituh kan kan , aku chat laaa dengan HambaAllaaaaahdotdotdot ni smpai pukol 4 . Then time tu aku dh load youtube - ukiss vampire entah berapa episode tau taaak . So lepas out tu aku smbung laa tengok ukiss vampire --" SEKAAAALI , tetibaaa je ada bunyi ketuk pintu T-T Serious , scary gilaa aa . nak nak aku tido sorang sorang lepas pemergian kakak tersayangsengal. cakap macam pergi manaa je padahal UM . Ngenggg ! Sekali dengan gagah dan daya juang nyaaa , aku bukak la pintu . Terkejut gilooo,  tgk tgk muka bapak sendiri dekat depan pintu T-T

Rupa rupa nya dah sahur -,- Hek eleeeeh , poyoo je ingat hantu kacau laa . Sbb rumah kawan aku smua ada hantu (!) kang hantu hempap dieorang time tidur laa etc etc . mana tau hantu tu dah bosan ddk rumah dieorang then berhijrah pergi rumah aku pulak . Ngenggg ! Bulan puasa tkda hantu okayy -,- Conclusion nyaa , time tuu aku tak tido langsung smpai sahur ;O dah laa time tu nak pergi indon paginya . Aku pun cuak la kan kantoi dengan ibu tersayang kang free free aku dpt amukan drakula ibu T-T 

So aku sorok laptop bawah bantal then start kan lakonan saya yang paling hebat ! David teo patut berbangga dengan kejayaan lakonan aku , aku turun then gilaaa poyo gosok gosok mata & tido atas meja makan laa . PADAHAL , ..... Time tu kalau nak aku melompat ke terkinja kinja pun larat lagi okayy -,- Okay Will Smith patut amik aku untuk movie Taekwando Kid !

Semalam pun aku tido lmbat T-T  BY THE WAY, KAKAK KAKAK TERSAYANG SUDAH BALIK KE RUMAAAAH . NAK MELETUP KEBAABOM  RUMAH AKU DENGAN KEKECOHAN DIEORANG ! Macam dah tak jumpa setahun , tu belum kahwin lagi duh -,- kang kalau balik raya time dah kahwin entah macam mana rupa korang -,- waaah dengan anak berderet kan kan , balik malam raya then tengok anak sendiri main mercun bunga api bom . Tengok , ni la masalahnya bila terlebih memikir kan masa depan !

Semalam ketidak adilan berlaku ! Aku sebagai anak bongsu yang baik hati pemurah bertimbang rasa ni laa yang jadi mangsa tsk tsk T-T Semalam aku tido lambat LAAAAGIII then aku masuk masuk bilik je macam ;OOOOO *speechless* Kakak kakak yang TERSAYANG tu dua dua tido atas katil aku . Hesssshhh , dah la aku demam ! takda belas kasihan langsung -,- kang aku karate sorang sorang kaaang , tercmpak pergi zimbabwe o.O So aku macam Ngaa lantak dieorang laa then aku join laa dieorang atas katil aku dengan harapan esok katil ni masih sempurna tak patah sana sini , AMIN T-T 

Then , dah laa space aku nak tido tu macam satu pertiga drpd tempat dieorang T-T Sedih taaaak weh ?!? Aku tido straight je hadap ceiling , dieorang macam macam pose tido dieorang buat . Ngaaa , doa je laaa aku tak bedebuk jatuh atas lantai --" DAH LA AKU DEMAM (!) Then sumpa aku tak tahan aaa , so aku anak bongsu yang menjadi mangsa yang baik hati pemurah bertimbang rasa ni . . . 

Tido atas lantai T-T Huaaaaaaaaaaa , sadis weh ! Serious =L takda alas ke apa tau , betul betul atas lantai sejuk beku tu . nasib aku sempat cilok bantal . Bangun tido konfem sakit belakang badan =/ Aku kan demam kan kan , dieorang pergi bukak aircond . konfem dieorang bukak paling sejuk sekali -,- Dah laa aku tido takda selimut ke alas , so aku tido laa dalam keadaan kutub utara homemade ! Bangun sahur je satu badan aku gatal kena gigit semut nyamuk dan sewaktu dengan nya . Almaklum laaa , darah aku kan manis . Smua nak hisap darah aku T-T Edward Cullen (!) Darah saya manis , come here ~~

Moral of the story : Jangan tido lmbat T-T tapi aku kesah apaa , aku akan menghargai bakat aku untuk menjadi mak guard ni ! *_*

Btw , saya dah jatuh cinta dengan Jonghyun CNBlue *_* (mata bersinar sinaaar ) tak payah susah hati hang nak search muka jonghyun tu kat google . kalau korang search mmg sah sah laaa muka tak handsome langsung . Gmba kat google tu entah zaman purba bila entah dieorang letak . Suara jonghyun pun menusuk kalbu ! *muntaaaaah*  Sila ambil perhatin yaaa JONGHYUN bukan JUNGSHIN T-T tsk tsk takda la teruk gilooo taste aku okaaay -,-





Lihaaat laa Jonghyun saya sangat style main snooker *_* Cair bair aku tengok okaaay . Jonghyun yang pakai baju biru , Heheheee . Plus suara dia time nyanyi lagu Love light , mak aihhhh =O

No comments:

Post a Comment