Sunday, October 10, 2010

I'm Genie For You Boy 



Wait for me , i'm coming ♥ ♥

Harini saya ponteng sekolaaah ;DD nawaitu nak belaja tapi hampeh tak kemanaaaa *_* Oleh kerana aku dah rasa nak muntah tgk buku , aku pun layan korea wahahaa . Sempat lagiii ------ Pssst , sementara ibu takda kat rumah ni baik cepat cepat layan wahahah . Tadi tgk kejap We got married Yong&Hyun couple asdfghjkl Sweeeeeeeet gilaaaaaaaaaaaa . Akhir nyaa mcm couple pun kalau tak macam kawan jee zzz . Surprise birthday diaorang sweet sangat T___T tsk tsk . Siap tanam rantai dalam tanah my godddddd sweet (!)

Actually banyak gilaa nak cerita -,- Nak cerita time tgk orang dating ngan ibuuu wahaha . Ibu duk tengooook je couple tuu haihh aku daa malu gilaa daa . ibu sikit sikit ' Tengok tuuu eera !! Hahaaa' Aku dah mcm *muka tension* lepas tuuu ' Perempuan tu speaker besaaa sangat ! smpai sini ibu denga apa dieorang ckp ' tak pun  ' Eeraaa , laki tu kena cubit ! Haaa apa laa yang laki tu dah buat ish ish ish -,- ' Okayy serious time tu aku nak je terguling atas lantai -,- Sangaaat awkward tgk orang dating dengan ibu . 

And eeka dah smpai masa untuk dia mencari boyfriend since umur dia sekarang okay aku malas nak kira umur dia -,-" Soo ibu duk bacaaa sms dalam phone udaa then tanya aku everything like sapa orang ni, handsome kee, orang mana etc etc . Ibu like excited gilaaa bila anak dia dah smpai masa ada boyfriend hahaaa . Ibu malu pulak tu nak tanya terus kat eeka hahaa so smua nak tanya aku macam aku ni Personal Assistant diaa . Psst , tapi mmg  aku tau smua pun wahahaa tapi bila ibu tanya aku cakap Entah Taktau Uda tak cerita pun . Ibuuu ♥ ♥

Okay sila doakan saya tak tertido bila baca buku sejarah dengan geo dan apa apa subjek laa sbb smua bosan pun takda satu yang best haihhh -,- Semalam baca sej atas katil last last haihh paham paham je laaa adoii -,- " And harituh mimpi mendeee ntah gathering kualiti ngan optimis sumpaa kecoooh . Rindu macik macik sayaaa , smpai mimpi mimpi kot power gilaaa .

Alamaaaak ! Ibu dh balik okay bye takecare . IBUUUU, LAPAAAAR ----- Haihh , makan je kerjaaa -,-

Nice to meet you  ;D

No comments:

Post a Comment