Sunday, November 21, 2010

Insomnia ,

Guess what , sekarang dah pukol 4:41 AM and of course waktu malaysia -,-" Loser gila aku takkan ke manaa laa pon . Takkan laa tetibaa online kat bilik angah kat indon kan *rindu internet laju tsk tsk* Aku tak boleh tidooo ;( Err takkan insomnia kot ? T-T Nak kata habit tido lambat , mmg laa aku berbakat sejak azali kerja mak guard ni . TAAAAPIIII ,  Takkan dah nak pukol 5 ni pun mata still terbeliak -,- Sepet sikit pun tidak . Goshh , scaryyy jaaa -,-"




Klik sini lah macik

Kelakaaaar gilaaa >< Aku rasa macam orang nak bernasyid pun adaaa -,- Ngenggg . Ikot sebijik sebijik tone MC tu. Ngaaa aku rasa cm nak terguling pun adaaa *_* Dah la dari petang tak tido tido cettt esok dah kena part time baby sitter ;( Back to the topic , Hand gesture sumpa layak masuk nasyid . Pelik gilaa bila orang korea nak cakap Aku Cinta Padamu and akan jadi pelik bilaaa tmbah Aku Cinta Padamu LAH and rasa cm nak terguling bila tone macam nak ujibakat masuk kumpulan raihan rabbani *_* The middle (mata bersinar sinar) Cettt , bila aku nak denga kyuhyun andd jonghyun cakap Aku Cinta Padamu . Kang macam cerita klasik pulaaak even orang melayu pun cakap i love you -,-

Okay fine 10 minutes more nak pukol 5 . Andd im dead ! Ibu ayah bangun pukol lima , okay bye masak lah aku esok .

p/s : Two posts in a day ? Whooaaa, improvement ayyy ? *kening kening*

No comments:

Post a Comment