Wednesday, November 3, 2010

James brooke, take care okaaaaay wakaka ;*


Waalaikumsalaaaaaaam ! *tibaa tibaaa -,-" bagi salam cepaaaaaat ! Oh yaaa dengan ini dimaklumkan tamat laaa peperangan yang menyakitkan menggerunkan and sewaktu dengan nyaaaa . peperangan antara budaaaaak form two dengan JPS asdfghjkl -,- ntah hape hapeeeee , mcam laaaa kiteorang nak amik PMR smpai jabatan pelajaran nak buat soalan zzzz. ni taaak , soalan mengalahkan PMR pulaaak lebih gilaaa wooo .

Tension gilaaa bila nak exam tgk smua budak form one wohooooooo , padahal kiteorang tnga hadap buku macam nak makan jeee . isnin harituh time datang sekolah ----- HAHA FORM ONE BACA BUKUUU hihiiii ;"D korang belajaaaa eh , budak form two nak rayaaaa nii . almaklum laaa deepavali laa katakan ~ kitaaa smua kan wan hazmi eh one malaysiaaa >< *fofuuuuuula wan hazmi wakakaaa

Semalam paper last sekali aaaa PSV 1 ! Haaaa kau bayangkan laaa masa dia 1 jam 15 minit eh ? padahal kiteorang bukannyaa buat selama tuuu pun . Aku rasa 30 minit dah cukup ? memandangkaan muka muka mcm kiteorang bukannyaa paham soalan seni tuuu, main tibaaai je jawab . Last last kelas kiteorang bising gilaaaaa, sekali cikgu sabrina comel loteee serang kelas kiteorang lepas tuuu marah marah --" LEPAS TU TAK PASAL PASAL PENGAWAS YANG KENAAA asdfghjkl !

Lepas kena marah dengan cikgu sabrina teros aku tertidooo -__-" First time weh aku tido lamaa gilaa time exam , ngantuk gilaaaa kot. Smpai aku tak perasan langsung cikgu zaiham masuk kelas ngaaaaa. Sedaaar sedaaar je shafiqah yang kejut. Aku sumpaa mamai gila tak paham apa jadi kenapa dah pass kertas nii aku baru je nak tidooo , Ngengggg . Rupa rupa nya dah lama aku tidoo .

Sekali daah pass kertas , cikgu zaiham kira SATU DUA TIGA ! smua budak kualiti tibaaa2 blurr jadi kuali ke apaa hahaa , speechless apesal ngan cikguu ni tibaa2 kira satu dua tiga ngenggg . time tu aku dah laa baru bgn tidooo , rasa cm nak terguling jee bilaa satu kelas terdiam tibaa tibaaa ;D dah lamaa sikit baru kuali-kualiT ni paham cikgu kira sbb nak jerit merdeka etc etc hahaha ngenggg . Then suro cikgu kira lagi sekali SATU DUA TIGAAA baru kiteorang jerit cm hapeee :) Rindu tahun lepaaaas, satu optimis lagi gempaaak habis exam budak laki main air gas kee tepung (takda kerja aku nak ingat ><) last last kena marah kaw-kaw ngan ustazah hahaa rinduuuuu ;(

Dan hajat saya tercapai ! dengan jaya nyaaaa, kertas soalan seni dah hancur lebur kena koyaaak ;DD Allaah jee yang tau betapa happy nyaa aku hihiiii .








4 comments: