Friday, December 3, 2010

I just wanna cry . Hurt so bad inside but i just smile .

Ya Allaaaaaaaah apa malang sangat hidup aku ni . Ergh =/ 3 problems in a row. Lagi bengang tiga tiga tuh bendaa kecikk jeee, tapi effect dia macam ULTRAMAN dkat astro ceria tuh. Tnga terdesak macam ni laaah, nak carik orang . Nak share masalah konon nya. Smua takda , smua holiday, smua tengah happy . Seriously, aku tak  salahkan kawan aku okay . 

Jangan nak ajar aku benda benda biadap, jangan nak layan aku macam aku buat jenayah yang boleh kena hukum gantung kat penjara . Benda kecik semut tuh jeee, tapi masalah bila ego tinggi . Tinggi gilaaaaa la kan , smpai KLCC pun kalah . Layanlah aku macam tu , layan ! Kang bila aku pulak biadap macam mana ? Siapa susah ? Sorry , but seriously get a life . Pleasee aku pun ada perasaan . So layan aku macam manusia . Aku bukan alien ke apa okayy .  Aku jealous tengok orang bahagia cm hape tapi aku ?

Smua ingat life aku KONONNYA 'perfect' laaah ? Pleaseee orang je yang tak nmpak betapa bermasalah nya life aku . Eeee memang lah , aku rasa cm nak cmpak je laptop nih. Boleh tau tak apa rasa bila orang yang kau sayang out of the blue tuduh kau menipu ? Macam lah baru kenal aku semalam , aku takkan tipu laa unless benda tu menyakitkan hati orang kalau aku bgtau benda betul . Takda kena mengena pasal boyfriend ke amende okay , takda masa aku nak marah marah dekat laki macam ni. Aku rasa cm dissapointed gilaaaah tahap cipan lah sbb kau tak kenal aku lagi rupa nya . 

And now , aku dah tengok list name kelas tahun depan . Firstly, credits to Rifaat Naim. Damn it, aku rasa cm nak nangis je ;((( Lagi satu tahun aku masuk kualiti . Lagi satu tahun kena lawan othniel dengan segala gala budak genius . Lagi satu tahun aku kena pinggir . Lagi satu tahun aku tak sekelas ngan jasmine. Jasmine T-T Sedih waaaaakkk , sedih gilaaaaa . Najihah pun =/ At least jasmine ada najihah and najihah ada jasmine kan . Orang mesti bising , 'Kau ada Fatin, so whaaaat' . Yeah , nasib baik fatin ada !

Kalau tahun ni boleh laaa nak jumpa jasmine ngan najihah time solat takpun datang sekolah awal semata mata nak jumpa dieorang . Tahun depan mana ada dah , mana ada solat pagi pagi . Takda lah orang tetiba solat sunat dhuha pon . Aku pengawas, mana sama time rehat ngan dieorang . So macam mana kang ? 

[p/s: Jasmine text kita kayy , nak text tapi err taktau cm mana nak susun ayat nak bgtau pasal class . Takya risau ke apa , tak teruk pon . Konfem . Najihah ? Awat tak on macik ? Kalau taktau class lagi laa , text laa ]

Ini blog aku, so kadang kadang aku pun akan Ter-emotional . Kau tau kan aku manusia bukan alien dari planet mana entah naik UFO smpai Msia . Dulu aku taknak laa post entry emo tahap nak banjir Bandar Tun Hussein Onn nii . Tapii oleh kerana aku dah mcm gunung berapi nak meletup kebaabom jeee, tak boleh nak buat apa . Please jangan carik pasal ngan aku , kalau tak mmg penuh laa blog aku ni smua marah marah orang . Takyah risau laa , aku marah kutuk je . Tak letak nama pun . Marah kutuk SAHAJAAAAA -,- 

4 comments:

  1. relaxx~~
    akk hadap utk tk rehat dgn besfren setahun Eera TT and maybe sbb tu akk skrg dh terpisah dgn dorang~ saborr je laa

    ReplyDelete
  2. Kaaan , kadang kadang terfikir nak berhenti pengawas sbb taknak hilang kawan punya pasal =/

    ReplyDelete
  3. hurmmm :)
    masalahnya takbole resign! T__T
    nnti rugi! penatt jee =.='

    ReplyDelete
  4. Itu laaaah , macam rugi gila kan dah sengsara entah berapa tahun -,- macam nak gila kena marah ngan cikguu lepastu nak resign , kang nyesal pulak. Ergh ,

    ReplyDelete