Wednesday, December 22, 2010

My talent is saying things that I didnt mean

Hebaaat , bravooooo ! 300th post ;D Jom celebrate, aku jumpa kau kat econsave okay chow .

Oleh kerana dua bulan cutii sekolah nii , aku pergi jalan jalan sekali pun tak (melainkan asyik pergi wedding orang yang aku tak kenal langsung asdfghjkl. Harituh aku pergi wedding 'rumah sedara ayah yang pergi time hari raya kedua punya anak punya anak tiri' -____-" Hebat taak , macam tu je aku nak paham padahal aku tak kenal sapa sapa pun kat wedding tu adoii ) sooo aku ajak laah ayah pergi ICity, Shah Alam . Psst actually ibu yang nak pergi tapi maluu maluuu nak bgtau ayah cehh aku jugak laa yang menjadi penyelamat keadaan ;DD





Siapa siapa yang ada camera besaaaaaaa atau nama glamerr Dslr , esp yang lens panjang cam hidung pinocchio ataupun hidung si pinocchio tu pun kalah , pergi laaah ICityy . Cantik wooh , walaupun hanya combination pokok gedabak + lampu warna warni yang ayah tak habis habis 'Eleeeh lampu jeee bukan ada apaa ' . Try laah buat kat rumah , tutup smua lampu and hias rumah kau cm nak smbut christmas jee . Sesuai sangat untuk earth hour !





Andd ICityy sangat sesuai bagi orang yang gilaa snap gmbar smpai habis battery nak ambik gambar punya pasal . Nasib baik sempat charge camera 'selama yang mungkin' smpai pegang charger pun panas cm nak masak air jee hihiii .

ICity best sebab bila ambik gambar nampak macam kat europe sahaja . Iya laaah , nak pergi ke europe  tapi tak reti nak berenang lah katakaaan tsk tsk . So kalau upload gmbar dalam pesbuk , mespes , cuiter etc and letak caption di ISituuu , England pun orang akan percaya huahuaaa . Andd kalau sepuluh tahun akan datang , wujud ISituu ICityy nii lagii , boleh laa ajak girlfriend/boyfriend/suami/isteri pergi sinii . Sweet woooh hihiii




Ayah ibu dah bising 'Jom laaah balik , nak ambik gmbar apaaa lagi ? Smua pokok bentuk sama pun ! ' Cehh kacau daun sahaja ibu bapa tercintaaa nii . So aku ngan eeka pun tertinggal dekat belakang . Biasalah , kiteorang memang selalu laah bagi chance kat mak bapak nak dating gituuuh . Nak dating sorok sorok tak boleh , anak mesti mengekor je kaan huahuaaa . Paling tak boleh belaaah , time on the way nak pergi kereta aku terkejot apesal ibu terduduk kat tepi jalan nii OH MY GODD :O Dalam hati aku daa ' Err MasyaAllah pahal mak aku smpai terduduk kat tepi jalan nii , takkan penat smpai cenggituuu kot ! ' Sekali tup tup tengok muka mak orang lain -___-" Aduhaaai macik , fesheeeeen macik sebijik cm fesheeeen mak sayaa adoii .


//////


Aku tak paham kenapa bila balik klinik tengok tengok aku dapat ubat GATAL ? -,- Apa point doktor tu nak ubatkan penyakit gatal cehhh tu penyakit keturunan . Segatal gatal akuu , tak penah aku tau wujud ubat untuk penyakit ni huahuaaa . Ngengg , actually ni ubat gatal sbb aku ada allergic seafood tapi dah berzamaaan kot aku tak kena allergic --' Tetibaa datang balik harituuu, selama ni aku telan makanan seafood hidup sihat sejahtera aman sentosa jeee zzz . Soo ni ubat gatal allergic okaay bukan gatal miangg :P Buat terkejutss je doktor nii . 

///


Benda alah nii dah berzaman daaah actually hihiii . Takda kerja lepas tu layan music video Push push - Sistar .  Lagu ni kelakar aku rasaa -,- Lagi lagi lepas baca comment hahaaa tak gunaa jeee comment smua pasal lagu nak bersalin etc 



2 comments:

  1. muka kau putih gilaaaaa T___T jealous :(

    p/s : okay sape bangang sangat cmmt tu -,- sian Sistar ! ceh padahal mmg betul pun HAHA

    ReplyDelete
  2. Putihhh o.O Belang wehhh , belang T_T Putih mendee , biasa jeee .

    Hahah tu laah , time aku baca tuu aku cm siot gilaaa - nk terguling aku baca adoii

    ReplyDelete