Sunday, January 23, 2011

Annual concert

Actually dah lima bulan aku belajar piano hihiii :") Dan dengan hasil titik tak berpeluh aku pujuk ayah beli piano jeng jeng jengggg tadaaaaaaaaaa ada lah sebijik piano dekat bangi. Walaupun aku bergaduh ngan ayah JANGAN LAAA LETAK BANGIII , ASYEK BANGI BANGI BANGIIIII :( Tapi ayah kata, dengan cara ni laaa baru aku semangat nak balik bangi . Iyooolah Encik Din , iyolahhh . 

And harini ada annual concert , err first time okay aku datang benda alah macam ni hihiii . Iyolah , since ni first time aku belaja pon kan -,-" And hmmmm , cikgu yang ajar aku ni baik gila tak pernah laa nak tengok dia marah . Dah la baik gila, lepas tu pembersih gila , lepastu friendly gila . Okay tapi dia tak gila xD Favourite quote dia ' Next oneeeeee !~~~ ' Hahaha ampun tuanku T_T

Aku pun pergi lah concert apa kebenda nii , andd aku suruh ibu ayah balik hahaha gila doooh kalau parents sendiri tengok lagi macam segan gila ye daaak ? At least kalau sangkut mangkut kau main piano , balik rumah cakap je lah kau main smooth je hahahaha >:) Then turun turun kereta tengok smua ; CINA O.O Aku cm speechless gila, aku rasa cm nak jalan kaki jeee balik rumah . Err tapi bila fikir balik jalan nak balik rumah tu banyak gila anjing . Dan kucing T_T 


And first orang yang aku nampak straight teros masuk permandangan mata aku yang rabun  OH. MY. ALLAH ; Saw Zhi Shan . (Atau apa apa laaaaah ejaan nama dia , harap je classmate tapi takda kerja aku nk ingat -,- ) Aku dah ' Gilaaaaaaaaaaa ! Saw ada kooooot ! ' Aku duduk je , tempat aku semua budak kecik T_T Nak baliiiiiiiiiiiiiikk . On the spot , aku teros call fify . Call tauuu bukan text taaaaau , cuak punya pasal habis kredit aku hahah . Fify angkat teros 'Fifyy tak datang keeeeeeeeeeeeeeee ? :(( ' Dan akhirnya heroin aku pun datang cewaaaaah . 

Aku tanya la fify , Saw amik class kat sini ke kan kan . Rupa rupa nya walaaaaaweh Saw dah graduate piano dah pun ? Dua tahun lepas dah graduate. Mak aihh dia nii mesti time belaja ABC dah masuk class piano kan ngenggg -,- Rupa rupa nya dia datang bukan apa tauuu , dia jadi judge hahahahahah dia judge orang weh gilaaaaaa hebaaaaaaaaaaaat :O Bravoooooo (Y)


Saw jadi tukang bagi markah o.O Waaah focus yaaa , nak tembus piano tu do hahah . Pssst , dia kan kan macam david teo kan kan hahaha okay sorry saw . 

Aku dah lah datang concert ni tak bawak buku pun hahahaha gila kan ? -,- Orang lain main piano ada buku , aku sorang je yang tak bawak ahhaahhaha . Ada la sangkut sikit huehhueh tapi aku tak rasa malu pun doo hahah sebab yang aku kenal dua orang je ; Fify ngan Saw . Yang lain semua cina manaaa entah aku tak kenal pun so kalau aku jatuh kerusi ke langgar tiang ke aku tak kesah :DD Fify was the only one yang main piano sambil nyanyi ! And for sure , dia nyanyi lagu Tayyyylor Swifttt . 



Fify :)


Special performance ; Saw main kaaan macam nak roboh piano tu dia duk hentak hentak hahahah :))


Budak depan aku ni , aku rasa laa kan ..... dia ada depression tauuu T_T Dia dah la cangkung dekat atas kerusi , lepas tu dia kacau budak cina yang lain and last last aku yang macam stress. Nak kata sedih kena tinggal ngan boyfriend , kecik lagiii . Nak kata frust menonggeng main piano teruk , takda lah teruk pun . Kesian budak niii ~ Hahah 

Kenapa aku rasa entry ni macam entry untuk Saw je ? o.O





2 comments: