Tuesday, March 22, 2011

Never knows .


Masa aku tengok vid ni macam 'Awww , comel nyaaa ' . Sweet gilaaa , tapi bila fikir fikir balik macam lagu (Taylor Swift - You belong with me ) cuma versi Korea . Aku kesah apa , asalkan comel kan heheee . Tapi ada keluar music video kedua which is sambungan music video kat atas nii 


Lepas tengok nii , heartbroken gilaaaa =/ Well time kita happy excited sampai tertonggeng kee , ada orang yang sedih . Cuma kita je tak nampak . Sebab tu tak semua orang sekeliling kita akan senyum bila kita happy , and menangis bila kita sedih :( Paham tak apaa aku bebel nii , susah tau nak suruh aku guna ayat bunga bunga time pepagi butaaa ni haishh . 

P/s: Cuti sekolah dah habis . Ciss , aku tak sempat khatam drama korea lagi. Masuk sekolah , jumpa cikgu hadap result exam . Pssst , harituh masuk sekolah hari isnin aku balik awal . Awal gila wa cakaaaap ! Lepas habis perhimpunan aku dah balik rumah hahahaha . Tu laah degil bin degul , badan tak sihat nak paksa pergi sekolah -,-

No comments:

Post a Comment