Wednesday, May 4, 2011

(just in case aku baca blog ni 5 tahun akan datang eceehh ;D )


HAPPY BIRTHDAY NUR SYAHEERA 

Iloveyou .

Sesungguhnya aku dah budak 15tahun . Tapi takda beza dengan Syaheera 14tahun yang bising dalam kelas , menjerit dengan kawan padahal kawan dekat sebelah je , yang pendek tapi tak nak mengaku , yang bajet suci padahal memang suci (OMG T_T) , yang menggatal bila hormon gatal menyerang , yang takut kucing padahal kucing tu tak kesah pasal aku pun, yang sikit sikit usha laki padahal takda lah handsome mana , yang tak reti tapi boleh laaa sikit sikit masak (Nak jugak menang) , yang menangis macam nak gila padahal masalah kecik je .

Please , dont ruin my day ;/ Yelahh , sehari je dalam setahun . Aku sempat tanam padi lagi kalau nak tunggu birthday tahun depan. And teringat bila sambut birthday dekat tadika. Kau rasa macam heaven gila, pakai topi birthday , nyanyi lagu ramai ramai sambil pandang budak paling handsome dekat tadika asdfghjkl . Andd birthday party aku dekat McD Suasana masa darjah 5 :") 

Kyuhyun ! Jonghyun ! Birthday saya hari ni :") *Tiba tiba, yelah kan cinta jarak jauh *


4 comments:

  1. HAPPY BIRTHDAAAAAAAAAAAAAAAAAY, moga moga kita tak payah kongsi kyuhyun dah lps ni :P whtvr it is, happy birthday, have a blast.

    psst, pssst, sorry lmbt. kita ni grounded sebenarnya :p

    ReplyDelete
  2. Hahah thanks inez. Its okay lah, tak payah bgtau grounded akak dah tau :P Hahah

    ReplyDelete