Thursday, May 8, 2014

Heart throbbing pain

Sebab dah lama sangat agaknya aku melayan semua drama yang tertangguh, sampai sekarang dah takda benda aku nak tengok. So tonight, aku pergi lah melayan semua music video dekat youtube. And I found a video with a very very very very very very very good storyline /cries/ And very good actor and actress also (yang sangat handsome which is xiumin, who is messing up my bias list, yes totally) Ok before any spoiler




cry a river, cry niagara falls

Tak perlu pun paham korean, tengok je pun dah boleh faham plot music video ni. Kalau tak faham jugak, aku lah yang tak faham dengan kau luls. Ending tak boleh nak sedih lagi agaknya, sebab yang perempuan tu tak tahu xiumin ni dah mati sebab si cikgu or org tua tu pergi sambung lagu xiumin main dekat piano  /criessssssss/ So I shall stop before giving too much spoilers. Aku tak kira, suka jugak mv ni lol (tapi org yang heartless maybe takkan faham mv ni #eh #oopss cc: you know who)



Harini malam emo ke macam mana eh? 

4 comments:

  1. Famu heartless HAHAHAHAHAHHA

    ReplyDelete
  2. Famu blur actually

    ReplyDelete
  3. aku tahu korang siapa takyah nak bajet anonymous sangat ler lol

    ReplyDelete