Wednesday, December 19, 2012

BurningJonghyun's


TADAAAAAA *screaaaam*

First time aku tukar wallpaper. Selama ni tak berani sebab takut ayah ibu ingat aku gila hahah. Suci nya lah aku dulu. And now since aku dah ada laptop sendirian berhad (which is aku berniat nak update blog pasal my new laptop hihiiii tapi selalu tak sempat atau lebih tepat : Kemalasan tahap tera ) I already changed my desktop wallpaper hahahahaha gambar Jonghyun T.T Hmm cuti ni sangat produktif ya my fangirl-ing session. 

Sepatutnya aku dah tidur sekarang! Esok balik kampung. A lil bit worried apa nak buat dekat sana sebab takda wi-fi. 4 days 3 nights hmmm kenapa lama sangat haha. Tapi bila fikir balik ni lah first time aku balik kampung sepanjang cuti sekolah. And last aku balik kampung masa Hari Raya Haji. Believe it or not -_-" Gaya macam family aku ni jarang balik kampung hahahaha. Aku dah sumbat banyak gila korean variety show dalam tab, just in case aku lost taktahu nak buat apa dekat kampung. Sampai full tab aku wakaka

This short entry just nak cakap aku tukar wallpaper gambar Jonghyun. And last but not least congratulations to PMR 2012 candies. BTHO students make a good job. 85 student straight A's not bad aite? Peratus naik, hmm gembira lah Puan Sri 5 hari 5 malam. Enjoy your moments with your friends, sebab lepas ni ramai berpecah sebab ambik aliran lain, masuk class lain and tak lupa yang pindah sekolah/masuk asrama. I just wonder ada tak junior aku dapat Seseri hahaha sebab batch aku 5 orang dapat offer Seseri. Kalau dapat offer boarding school, please fikir fikir fikir and solat istikharah. Aku lupa nak solat sunat haritu -_-" Dang. 

SuperEera,
Jonghyun's (wakakaa)

2 comments:

  1. hahaha..bagusla..kalau ada jumpa junior2 sek lama mmg kita excited kan..haha

    ReplyDelete