Friday, December 28, 2012

Not feeling well :(

Hanya aku sahaja yang tahu badan aku sihat ke tak. Bila aku tak sedap badan je, aku dah boleh detect aku demam. And the fever getting worse tadi. Aku ni jenis tidur tak pakai selimut hakhakhak. Anyone macam tu jugakk ? Bukan aku tak normal eh, tapi orang orang yang berpendapat 'Tidur tak pakai selimut macam tak pakai baju' tu yang pelik! Dah sah sah lah kau tidur pakai baju -_-

Tapi sleeping habit aku sangat teruk. Nasib baik aku sekolah perempuan muahaha. Paling kesian dekat Imtiaz yang kena kejut aku subuh masa weekend, especially Izyan muahaha. Izyan selalu complain nak tergelak terguling kalau kejut aku. Sebab tu aku prefer Izyan kejut daripada orang lain, Izyan knows my deepest secreeeeet ... Dramatic tak, I won't tell anyone my secret muahaha

Tapi malam semalam aku dah balut badan aku dengan selimut ala-ala sushi pun aku rasa sejuk nak mati ah. Dah lahh eeka ni bukak aircond sampai ke subuh. Aku ni dah rasa macam kat kutub utara dah. Angah kejut aku tadi lepastu manja manja peluk badan aku [Everyone loves ya know haktuih] lepastu dia cakap 'Asal badan kau panas?' And I was like ..

'KAAAAAN ?? Aku rasa aku demam lah. Ya Allah bagusnya amik MC takyah pergi sekolah 1hb'  And akak aku membebel 'Banyak lah kauu. Kau kan makhluk berdarah panas. Darah kau sejuk ke blabla' Tapi aku still rasa badan aku sangat panas. Angah ni pulak doktor yang jenis tak bagi MC sesuka hati asdfghjkl, tak syok ah tak sporting !!! 

Ibu suruh aku makan ubat tapi aku taknak sebab aku nak maintain kan demam ni sampai naik sekolah. Tapi tadi aku dah macam orang lemah takda harapan untuk hidup, aku makan ubat sebab tak tahan sangat. And lepas solat aku dah rasa okay ciss and sekarang dah boleh update blog ?!? Macam mana MC yang aku idam-idamkan tuuuuuu? *hentak kepala*


video

Aku whatsApp-ed Aisyah and told her I got a fever. And she said she already got a fever since yesterday. Is it me or our chemistry so strong -__- Sampai dia demam esoknya aku demam pulak. And she sent me a video hahahaha since when Aisyah jadi sweet macam nii ?!? Siapa yang buat Aisyah hati batu jadi sweet ni how dare you change my friend. So everyone it is confirmed Aisyah will stay in Seseri, jangan tanya aku lagi pleaseee ?

2 comments:

  1. haha..hostel student..teringat kenangan lama..teruskan mengupdate blog anda..bagus

    ReplyDelete