Sunday, October 16, 2016

syadin ft fatty acids

Dulu dari seseri ke kmb tahu lapar pergi dewan makan tadah pinggan je. Now I felt like acah besar  especially when class tak habis lagi but zoned out wondering "what i'm going to eat for lunch eh" "bawang tinggal berapa banyak" "how much yeah 1 kg of beras" "kenapa nasi briyani satu pound depan ospital ni dah jadi  £1.50 tiba-tiba, dia bubuh apa yang beriya sangat nak naik harga"



So far this is the easiest and all-time ready pack untuk pemalas macam aku yass


Duduk hall kan dah lah sorang nak masak beriya pun sia-sia sebab aku sorang je makan, banyak cantik nak masak setiap hari. Dengan dapur elektrik yang ada semput ke asthma or lemas waiting for cpr nak tunggu minyak panas pun aku sempat take a nap lels. Paling buruk perangai masak untuk 3 hari terus.  One day I almost gave up while waiting then I asked my flatmates memang kat rumah dieorang pun guna dapur elektrik semput mcm ni ke gigih nya menunggu. Rupanya tak lels.


Start with sardin, nasi goreng dah macam makanan ruji, the most proper was kari ayam and tadi buat ayam masak merah. Tup tup dah satu bulan dekat sini wow. Satu bulan wow. Satu bulan out of 5 tahun lol whaaaat? 

Ady one month but still facetime with ibu how to make this how to buy that

and "eera masak ayam masak merah tadi, rasa okay je

tapi kenapa rasa tak sama macam ibu................... /cries/"


.


ibu reply "ek eleh baru masak sebulan ada hati nak sama dgn ibu dah masak 40 tahun"

(aku hanya mampu berhuhuhu i shouldn't blame serai when i'm the problem lol)

No comments:

Post a Comment